Tuntipaikkatiedustelu

Tämän lomakkeen avulla voit tiedustella vapaata vakiotuntipaikkaa talliltamme henkilökohtaisemmin, pystymme vastaamaan paremmin toiveisiisi mikäli tiedämme sinusta heti hieman enemmän.

Etu- ja sukunimi*
Osoite *
Postinumero ja -toimipaikka*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite
Haluaisin aloittaa Kaarelassa*
Syksy 2023
Kevät 2024
Ratsastajan ikä on*
Ratsastaja on (tämä on tärkeää siksi että ison ponin painoraja on 70kg ja hevosen painoraja on 80kg. Pienillä poneilla rajana 50kg ja 55kg.*
Olen ratsastanut *
Kuitenkin on ollut taukoa säännöllisestä ratsastamisesta
Seuraavaksi tee ryhmävalinta jossa aloittaisit, huomioi tasosi, voit tarkistaa sen täältä
https://www.kaarelanratsutallioy.com/4
Yleisryhmäläinen
Esteryhmäläinen
Kysymyksiä henkilökunnalle
*Vakuutan, että tiedot ovat oikeita.

Tietosuojakäytäntö:Kuka valvoo henkilötietojasi? Kaarelan Ratsutalli Oy, Kartanonkaari 19, 00410 Helsinki, Y-tunnus: 1616292-8Missä tietojasi säilytetään? Yrityksen asiakasrekisterissäKenellä on pääsy tietoihisi? Yrityksen hallituksellaMihin tietoja käytetään? Etunimeä käytetään julkisesti tallissa tuntilistassa. Muita tietoja käytetään laskutuksessa ja puhelinnumeroita tuntijärjestelyissä. Myös sähköpostia käytetään tuntijärjestelyissä.Miten/mitä kautta antamiani tietoja voi kysellä/muuttaa/poistaa? Asiakassähköpostin kauttaMitä oikeuksia sinulla on?Oikeus saada nähtäväksi: Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu-sähköpostiin, josta toimitetaan henkilötietosi sinulle sähköpostilla.Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.Oikeus poistaa:Sinulla on oikeus pyytää poistamaan Kaarelan Ratsutallin käsittelemiä henkilötietoja silloin, kun lopetat asiakkuuden kanssamme.Kaarelan Ratsutalli Oy ei luovuta henkilötietojasi muille tahoille eikä suoramarkkinointiin.Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.