https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

Sähköposti lomailee

Perjantai 7.6.2024 klo 8.40


Sähköposti lomailee 14.6.-3.7. välisen ajan

Kaikki sähköpostit ja yhteydenottolomakkeet tulevat kyllä perille, mutta niitä ei lueta eikä viesteihin vastata tänä aikana. Ne puretaan saapumisjärjestyksessä 4.7. alkaen. Hoidathan siis akuutit asiat kuntoon ennen lomailua.

Uudet asiakkaat: uudet tuntipaikkatiedustelut ja tunneille ilmoittautumiset tulevat lomakkeiden kautta perille ja niihin vastataan heti lomalta palattua. Älä siis hätäile, jos tänä aikana ei tule mitään vastausta. Syksyn vapaat tuntipaikat löytyvät täältä: https://www.kaarelanratsutallioy.com/blogi/2024/04/22/44016 ja sivulta pystyy ilmoittautumaan mukaan syksyn tunneille.

Takaisin satulaan palaava voi ilmoittautua mukaan suoraan tästä: https://www.kaarelanratsutallioy.com/lomake.html?id=48902.

Syyskausi alkaa vk:lla 31. Hevoset lomailevat siihen asti eli irtotunteja/ yksityistunteja ei ole mahdollista ostaa hevosten kesäloman aikana vk:illa 25-31. Jos haluat meille, mutta haluaisit jonkin kokeilutunnin ennen paikan varausta, niin se onnistuu syyskauden alettua, mikäli ryhmissä on tilaa. Tiedustele ja varaa siis paikkasi hyvissä ajoin mukaan syksyn tunneille.

Ihanaa kesää! ☀️