Yhteystiedot

Kaarelan Ratsutalli Oy
Kartanonkaari 19
00410 Helsinki


VK 2-24 sekä 32-51
VAKIOVIIKKOTUNNIT

VK 23-25
KESÄKURSSIT


ota yhteyttä sähköpostitse

Aukioloajat

SYKSYLLÄ ALKAA UUSI ALKEISKURSSI!

Syyskaudella alkavalla alkeiskurssilla vielä paikkoja vapaana. Varaa omasi ilmoittautumalla jonoon seuraavalle alkeiskurssille.

ALKEISJATKUKURSSILLA TILAA!!

Syyskaudella perjantaisin alkavalla alkeisjatkokurssilla tilaa. Varaa oma paikkasi tunnit@kaarelanratsutallioy.com.

Tallityöntekijä

Haetaan työmarkkinatuella tai työharjoittelulla tallityöntekijää.
Ota yhteyttä, p. 045-8408884/Jonna

Tahdotko aloittaa hevosharrastuksen?

Uutisia

Tallilaajennuksen ja maneesin kaava vahvistunut 16.3.2012

Uusimmat tiedotteet

hekutek.png

hookslogo.png

HOPE-lahjoitus

Liity postituslistalle

Kävijät tässä kuussa

Halvat kotisivut

Share |

Tervetuloa!

Kaarelan Ratsutalli perustettiin Helsingin Malminkartanoon vuonna 2002 pääsiäisenä EU-määräysten mukaiseksi, jolloin ensimmäiset hevoset muuttivat uutuuttaan tuoksuvaan hirsitalliin. Tuntitoiminta alkoi samana vuonna kesän kursseilla.

Kaarelan Ratsutalli on 10 sisä- ja kahden lämpölampuin varustetuin ulkokarsinan tallirakennus, jonka alueella on kesälaidun ja tarhat hepoille. Syksyllä 2014 tilojamme laajennettiin kahdella kahden karsinan siirtotallilla ja keväällä 2015 saatiin talliin ratsastajille taukotila.

wp_000026_212.jpg 

Järjestämme ratsastustunteja eri-ikäisille hevosharrastajille. Olemme mukana Suomen Ratsastajainliiton projektissa nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi, jossa lähtökohtana on ihmisen ja hevosen vuorovaikutus sekä talliyhteisö, jossa toiminta tapahtuu.

Yhdessä nuorten kanssa on alusta lähtien mukana ollut useampi aikuisratsastaja, ja nyt kanssamme harrastaa jo parikymmentä aikuista, lasten ja nuorten kanssa sekä erikseen aikuis- että valmennusryhmissä.

viimekesa.jpg

Kaarelan Ratsutalli aloitti toimintansa erityisesti lapsille ja nuorille suunnattuna, mutta kysynnän mukaan, ratsastamaan tuli myös aikuisia. Talliltamme löytyy erilaisia tuntihevosia aikuisten käyttöön ja kokeneempi ratsastaja saa ratsastaa myös opettajien omia kilparatsuja, mikäli haluaa.

Tallilla on käytössä kaksi kenttää. Tallia ympäröivien peltojen ympäri pääsemme ratsastamaan sekä syksyn sänkipelloille kokemuksen kertyessä. Tulemme mielellämme myös taluttelemaan poneja erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

img_0443.jpg

Tallilla on lämmitetty satulahuone, tauko- sekä wc- ja suihkutilat. Taukohuoneesta löytyy kahvikone josta niin kahvit kuin herkkusuille myös kaakaot ja pienimuotoista LHR-ry:n kioskitoimintaa, josta saatavilla vesiä ja limonadeja sekä trippejä ja suklaapatukoita. Kiskassa myydään myös silloin tällöin kisojen buffan ylijäämiä, kuten muffinsseja. Maksu käteisellä.


Kaarelan Ratsutalli on Suomen ratsastajainliiton valvoma ja hyväksymä.

Tervetuloa hyvin hoidettujen hevosten ja hyvän ilmapiirin omaavaan talliimme!

wp_000002_2.jpg