Yhteystiedot

Kaarelan Ratsutalli Oy
Kartanonkaari 19
00410 Helsinki


VK 2-24 sekä 32-51
VAKIOVIIKKOTUNNIT

VK 23-25
KESÄKURSSIT


ota yhteyttä sähköpostitse

Aukioloajat

SYKSYLLÄ ALKAA UUSI ALKEISKURSSI!

Syyskaudella alkavalla alkeiskurssilla vielä paikkoja vapaana. Varaa omasi ilmoittautumalla jonoon seuraavalle alkeiskurssille.

ALKEISJATKUKURSSILLA TILAA!!

Syyskaudella perjantaisin alkavalla alkeisjatkokurssilla tilaa. Varaa oma paikkasi tunnit@kaarelanratsutallioy.com.

Tallityöntekijä

Haetaan työmarkkinatuella tai työharjoittelulla tallityöntekijää.
Ota yhteyttä, p. 045-8408884/Jonna

Tahdotko aloittaa hevosharrastuksen?

Uutisia

Tallilaajennuksen ja maneesin kaava vahvistunut 16.3.2012

Uusimmat tiedotteet

hekutek.png

hookslogo.png

HOPE-lahjoitus

Liity postituslistalle

Kävijät tässä kuussa

Halvat kotisivut

Share |

Opetus & tallin väki

Talliltamme löytyy 10 erilaista hevosta ja ponia tunneille ratsuiksi, kaikenkaikkiaan tallissa on 16 ratsua.

Tunnit ratsastetaan tasoryhmissä. Ratsastuskoulu tarjoaa mahdollisuuden ratsastuksen harrastamiseen monella eri tasolla, talutus- ja alkeisryhmistä sekä harrastetasolta, aina kilpailuihin valmentautumiseen saakka. Tavoitteena on, että jokainen oppilas saa juuri hänelle sopivaa ohjausta tavoitteidensa mukaisesti.

Ratsastuksen opetuksesta vastaa Johanna Svahn, ratsastuskoulun opetustoiminnasta, sähköpostista sekä laskutuksesta vastaa Marjut Renvall. Tallin on perustanut Taru Svahn. Sukupolven vaihdos tapahtui v. 2011.

Opetus

joller2.jpg

Johanna vastaa siitä että opit oikein!

Hän opettaa asiakkaita perinpohjin, ennenkuin tehtävät siirtyvät vaikeammalle tasolle.

Välillä voikin tuntua että ratsastus ei etene, mutta todellisuudessa opettaja opettaa hienosäätämään ratsastustasi.

Opetus on tehokasta ja mielekästä, unohtamatta perussääntöjä - opit ratsastamaan ja voit nauttia siitä kun onnistut ja hevonen kulkee rennosti oikein.

Opit hallitsemaan vartalosi ja istumaan tasapainossa - istunta on tärkeä osa ratsastusta sillä väärin istuttuna hevonen voi mm. "selittämättä" pysähtyä tai lähteä alta.

Hevosen lukeminen on tärkeää ratsastajalle, milloin hevonen stressaa tai ei pidä ratsastuksesta tai päinvastoin. Nämä asiat tulisi oppia niin että sen osaa erottaa selästä käsin, kuin myös esim. laukanvaihto tms. katsomatta hevosen jalkoihin.

Kaarelassa voit saavuttaa uudet tavoitteesi ja opit selviämään erilaisista ratsastustilanteista, oppien koko ajan uutta.

Ratsastuskoulussa hyviä tavoitteita ovat onnistumiset tunneilla, tallikisoihin osallistuminen sekä niissä pärjääminen, tallin järjestämät reissut seurakisoihin sekä ratsastuskoulujen väliset kilpailut.

Marjut

genesis.jpg

Syntynyt 1984. Marjutilla on tällä hetkellä kesken ratsatuksen ohjaajakoulutus Ypäjän Hevosopistolla. Nyt hän toimii tallillamme mm. asiakaspalveluvastaavana sähköisesti sekä kisoissa tuomarina. Hän on I-tason valmentaja. Marjut palkittiin syksyllä 2008 "Vuoden oppisopimusoppilaana".

Marjut on ratsastanut lähes koko ikansä, kouluttanut omia hevosiamme ja poneja sekä kilpaillut esteratsastuksessa kansallisella tasolla aikoinaan suomenhevostammalla Muhoksen Mimmi, tänä päivänä aluetasolla hevosellaan Genesiksellä.

Marjut valmistui keväällä 2008 Ypäjän Hevosopiston 3-vuotiselta maatalousalan hevosenhoito-linjalta, jonka hän suoritti oppisopimuskoulutuksena Kaarelan Ratsutallissa. Hänellä on lisäksi koulutus myös ravihevosten ohjastamiseen.

Marjut vastaa laskutuksesta, sähköposteista ja siitä, että kisoja järjestetään Kaarelan Ratsutallilla.

Johanna

lucky.jpg

Syntynyt 1987. Ratsastuksen I-tason valmentaja.

Johanna on kisannut kansallisella tasolla esteratsastuksessa hevosillaan Lucky Lordilla ja Pascal De Govylla, mutta keskittyy nykyään enemmän itse valmentamaan ja Johannan johdolla tallin oppilaat sekä ponit ja hevoset ovatkin kilpailleet menestyksekkäästi myös muiden tallien järjestämissä kilpailuissa syyskaudesta 2008 lähtien.

Valmennus taustaa: Johanna oli Iisa Huttulan ensimmäinen valmentaja. Johanna loi yhdessä Huttulan perheen kanssa pohjan Iisan ratsastusharrastukseen, kun Iisa Huttula osti ensimmäisen poninsa Johannalta. Johanna valmensi Iisaa ponin kanssa, kunnes Iisan perhe liisasi Iisalle kilpailukäyttöön Johannan entisen kilpahevosen, nykyisen opetushevosemme Pascal De Govyn.

Vuosien valmennustyö tuotti tulosta ja Iisa voitti Johannan opissa ja "Paavon" kanssa mm. Miniderbyn, valittiin Etelä-Suomen alueen parhaaksi alueratsastajaksi, oli mukana Etelä-Suomen alue kultajoukkueessa sekä lukuisia sijoituksia juniorina alue/kansallisella tasolla. Paavo siirtyi opetuskäyttöön ja Johanna jatkoi Iisan valmentajana vielä uusien hevosten kanssa. Iisa sijottui sekä Suomessa että ulkomailla ja jatkaa vieläkin kilparatsastajan uraa.

Johanna valmistui keväällä 2008 Ypäjän Hevosopiston 3-vuotiselta maatalousalan hevosenhoito-linjalta, jonka hän suoritti oppisopimuskoulutuksena Kaarelan Ratsutallissa. Hänellä on lisäksi koulutus myös ravihevosten ohjastamiseen.