Talliesittely

Kaarelan Ratsutalli perustettiin Helsingin Malminkartanoon vuonna 2002 pääsiäisenä EU-määräysten mukaiseksi, jolloin ensimmäiset hevoset muuttivat uutuuttaan tuoksuvaan hirsitalliin. Tuntitoiminta alkoi samana vuonna kesän kursseilla. 

Kaarelan Ratsutalli on 10 sisä- ja viiden lämpölampuin varustetuin ulkokarsinan tallirakennus, jonka alueella on kesälaidun ja tarhat hepoille. 

Kaarelan Ratsutallin maneesi valmistuu keväällä 2019.

image.jpg

Järjestämme ratsastustunteja eri-ikäisille hevosharrastajille. Olemme mukana Suomen Ratsastajainliiton projektissa nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi, jossa lähtökohtana on ihmisen ja hevosen vuorovaikutus sekä talliyhteisö, jossa toiminta tapahtuu.

Yhdessä nuorten kanssa on alusta lähtien mukana ollut useampi aikuisratsastaja, ja nyt kanssamme harrastaa jo parikymmentä aikuista, lasten ja nuorten kanssa sekä erikseen aikuis- että valmennusryhmissä.

kisoissa.jpg

Kaarelan Ratsutalli aloitti toimintansa erityisesti lapsille ja nuorille suunnattuna, mutta kysynnän mukaan, ratsastamaan tuli myös aikuisia. Talliltamme löytyy erilaisia tuntihevosia aikuisten käyttöön ja kokeneempi ratsastaja saa ratsastaa myös opettajien omia kilparatsuja, mikäli haluaa.

Tallia ympäröivien peltojen ympäri pääsemme ratsastamaan sekä syksyn sänkipelloille kokemuksen kertyessä.

img_0443.jpg

Tallilla on lämmitetty satulahuone, tauko- sekä wc- ja suihkutilat. Taukohuoneesta löytyy kahvikone josta niin kahvit kuin herkkusuille myös kaakaot ja pienimuotoista LHR-ry:n kioskitoimintaa, kiskassa myydään silloin tällöin kisojen buffan ylijäämiä, kuten vesiä ja limonadeja sekä trippejä ja suklaapatukoita ja muffinsseja. Maksu käteisellä.

 

Tervetuloa hyvin hoidettujen hevosten ja hyvän ilmapiirin omaavaan talliimme!

>> takaisin sivun ylälaitaan