Korvaustunnit

Tällä hetkellä tallilla on voimassa korona-ohjeistus, joka vaikuttaa tallilla asiointiin.

Korvaustunteja järjestetään erikseen sovittuna aikana ja ne löytyvät nettikalenterista samalla tavalla kuin vakioviikkotunnit aina, kun niitä on lisätty sinne. Lisäksi ratsastaja voi tulla korvaamaan ryhmään, missä on tilaa ja mikä on max. oman tasoinen ryhmä. Yleisryhmän tunteja voi nyt korvata myös istuntaryhmässä tai sopivan tasoisessa esteryhmässäkin, jos siellä on tilaa. Yleisryhmän ja esteryhmän/istuntaryhmän tuntihinnoissa on eroa, joten erotus tulee maksaa tallin tilille.

Kaikki tuntiperuutukset ja korvaustuntien varaukset tapahtuvat nettikalenterin kautta. Rajoitetta korvaustuntien määrälle ei ole, mutta tunti on korvattavissa mikäli se on peruutettu kalenterin kautta peruutusajan puitteissa: tuntien peruutusajat arkipäivien tunneille klo 12 mennessä ja lauantain tunneille perjantaihin klo 21 mennessä. SEN JÄLKEEN TEHTYJÄ MUUTOKSIA EI HUOMIOIDA. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, saat ne Marjutilta sähköpostilla pyytämällä. Alkeis- eikä alkeisjatkokurssilaisen poissaololle ole korvausmahdollisuutta.

mannujasaga.jpg

SRL:n jäsentallilla vähintään 3krt/kk vakituisesti ratsastavan henkilön on kuuluttava joko seuraan tai omistettava ratsastuksen green card.

Tämä ei koske talutusratsastajia.

Kaarelan Ratsutalli Oy ei vakuuta asiakkaitaan. Edellytämme ratsastajilta SRL:n jäsenyyttä.

Tunnit ratsastetaan sään mukaan joko kentällä tai maneesissa. Yksi kauden tunneista on tallitunti, mikäli opettaja näkee tähän aihetta.

Ratsastustuntien kestoon sisältyvät selkäännousut, alkukäynnit, puolenkäynnit ja loppukäynnit.