Irtotunnit

Niin Kaarelassa ratsastavat kuin muutkin, voivat ostaa irtotunteja ryhmiin.

Irtotuntien hinta on tunnin vakiohinta, aina yleisryhmäntunneista valmennusryhmän tunteihin.

Hinnaston puolelta löydät erittelyn kausihinnoista sekä ryhmien tuntimäärästä.

Tee varaus (kalenteri aukeaa uuteen ikkunaan)

Luotuasi tunnuksen ajanvaraukseen, pääset tekemään varauksia. Vahvistamme varaukset sinulle vielä erikseen vahvistuviestin lisäksi.

Voit varata paikan ryhmästä usemmaksikin kertaa, kuitenkin vain 3 kertaa eteenpäin kerrallaan, kuluvasta viikosta.

Varausta varten saat credittejä 3kpl. Käytetyt Creditit erääntyy maksettavaksi.

Varaus on sitova vasta, kun olet tehnyt tiedustelun vapaasta paikasta etukäteen s-postitse tunnit@kaarelanratsutallioy.com sekä saanut siihen myöntävän vastauksen.

Muut varaukset eivät ole varteenotettavia ja ne poistetaan tarvittaessa. Saat siitä ilmoituksen mikäli lähetit itsellesi vahvistuksen varatusta ajasta "lähetä e-mail". 

Huom!

Voit varata irtotunnin, vaikka ryhmä olisi juuri silloin täynnä, mikäli tiedät itsellesi sopivan ajankohdan, näin olet jonossa ensimmäisinä, mikäli vapautuu paikka, kun on kyse tallin asiakaskunnan ulkopuolisesta ratsastajasta.

Kuitenkin tallimme omat ratsastajat menevät etusijalle, ja vaikka olisit varannut itsellesi tunnin etukäteen, ilman että sitä on sinulle vahvistettu, on tuntipaikka ensisijaisesti vakioviikkotuntilaisille korvausta varten. Tämä ei koske vakioviikkotuntilaisten halua ostaa extra tunteja, silloin mennään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli tunti toteutuu, erääntyy se maksettavaksi hinnastomme mukaisin hinnoin.

Varaukset maksetaan crediteillä.

>> takaisin sivun ylälaitaan