Maksuehdot

Varaaminen

Kursseille tulee ilmoittautua, jonka jälkeen saa kurssille maksutiedot. Kursseille ja ryhmiin ilmoittaudutaan sähköpostitse erillisellä lomakkeella.

Varausmaksu

Tuntipaikka tai kurssipaikka ostetaan joko maksamalla koko kausi kerralla tai suorittamalla varausmaksu 200€, joka sisältyy tuntien kokonaishintoihin.

Paikka on varattu sinulle vasta, kun maksu näkyy tilillä tai maksusta on toimitettu kuitti (huom. muista pankeista kuin nordeasta maksetut suoritukset).

Laskut lähetetään postissa/mailina.

Varaus on sitova, ja näin ollen kurssi erääntyy maksun maksaneelle.

Maksu suoritetaan tilisiirtona nordeaan tai käteisellä.

Maksu toimii myös 1. eränä niille, ketkä maksavat kauden tai kurssin erissä. Kausipaikka on mahdollista maksaa myös useammassa osassa.

Kurssien eräpäivät:

Kevätkausi

Erät

Syyskausi

31.10.

1. erän viimeinen maksupäivä

30.4.

15.12.

2. erän viimeinen maksupäivä

15.6.

15.1.

3. erän viimeinen maksupäivä

15.7.

15.2.

4. erän viimeinen maksupäivä

15.8.

15.3.

5. erän viimeinen maksupäivä

15.9.

15.4.

6. erän viimeinen maksupäivä

15.10.

15.5.

7. erän viimeinen maksupäivä

15.11.

Palautukset:

Mikäli asiakkaalla on tuoda lääkärin tai hoitajan todistus siitä, että ei voi ratsastaa yli kahdeksaan viikkoon, yritys kirjoittaa lahjakortin jäljellä olevista tunneista Kaarelan Ratsutalli Oy:n tunneille, joka on voimassa 2 seuraavaa kautta.

Jos kyseessä on vakavampi, vähintään 16 viikon sairastuminen tai loukkaantuminen, josta on toimitettu opettajalle lääkärin kirjoittama todistus/kielto/lähete urheilusta/ratsastuksesta/leikkauksesta, rahat palautetaan.

Varausmaksun osuutta (200€) ei palauteta. Asiakkaalle palautetaan 80% jäljelle jääneistä tunneista.

Muuta huomioitavaa

Mikäli ratsastajalla on jonkinlainen toimintaa suunniteltaessa huomioitava erityispiirre, siitä tulee kertoa jo ilmoittautumisen yhteydessä. Tällaisia asioita ovat esim. erilaiset sairaudet (mm. epilepsia, diabetes, narkolepsia), liikunnalliset rajoitukset tai vaikkapa oppimiseen tai ymmärtämiseen vaikuttavat tekijät.

Mikäli kurssi ostetaan niin, että ratsastajalla on jokin piirre tai rajoite jo olemassa, ei yritys korvaa tunteja eikä rahoja palauteta, jos ratsastaja joutuu jättämään ryhmän. Asiakas ostaa tunnit omalla vastuullaan.

Jos tieto piirteestä tai rajoituksesta tulee yritykselle tietoon vasta kauden aikana, on opettajalla oikeus arvioida ratsastajan sopeutuminen muun ryhmän joukkoon ja tarvittaessa perua ratsastajan tunnit korvauksetta (asiakas jättänyt tahallaan kertomatta).

Tämä ei koske sairastumista kauden aikana.

Kaarelan Ratsutallilla ei ole mahdollisuutta opettaa ratsastusta ryhmässä henkilöille, joilla on vaikeuksia oppimisessa tai ymmärtämisessä eikä liikuntarajoitteisille, toistaiseksi.

Voit kuitenkin tulla yksityistunneille.

>> takaisin sivun ylälaitaan