Oletko ratsastanut aikaisemmin, mutta taukoa harrastukseen on kerennyt syntyä ja nyt paluu satulaan houkuttelee jälleen? Ei hätää - nouse takaisin satulaan rennosti ja pienin askelin.

Ryhmä aloitetaan, kun ilmoittautumisia on tullut vähintään neljä. Kokonainen kevätkauden ryhmäpaikka 23 viikkotuntia maksaa 1311e ja sen voi maksaa myös kätevästi osissa. Voit myös ostaa 10 viikon setin hintaan 600e. Kerro lisätietoja-kohdassa toiveesi.

Ratsastaja*
Huoltaja, jos alle 18v.*
Osoite*
Postinro ja toimipaikka*
Puhelinnumero*
Sähköposti*
Ratsastajan kokotiedot: (painorajaehto)*
Ratsastuskokemus*
Tauko ratsastuksesta*
Kesto*
Lisätietoja
* Vakuutan, että tiedot ovat oikeita

Tietosuojakäytäntö:Kuka valvoo henkilötietojasi? Kaarelan Ratsutalli Oy, Kartanonkaari 19, 00410 Helsinki, Y-tunnus: 1616292-8Missä tietojasi säilytetään? Yrityksen asiakasrekisterissäKenellä on pääsy tietoihisi? Yrityksen hallituksellaMihin tietoja käytetään? Etunimeä käytetään julkisesti tallissa tuntilistassa. Muita tietoja käytetään laskutuksessa ja puhelinnumeroita tuntijärjestelyissä. Myös sähköpostia käytetään tuntijärjestelyissä.Miten/mitä kautta antamiani tietoja voi kysellä/muuttaa/poistaa? Asiakassähköpostin kauttaMitä oikeuksia sinulla on?Oikeus saada nähtäväksi: Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu-sähköpostiin, josta toimitetaan henkilötietosi sinulle sähköpostilla.Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.Oikeus poistaa:Sinulla on oikeus pyytää poistamaan Kaarelan Ratsutallin käsittelemiä henkilötietoja silloin, kun lopetat asiakkuuden kanssamme.Kaarelan Ratsutalli Oy ei luovuta henkilötietojasi muille tahoille eikä suoramarkkinointiin.Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.