https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

Kevät tiedote 2015

Perjantai 20.3.2015


TIEDOTE KAARELAN RATSUTALLIN ASIAKKAILLE                           KEVÄT       2015

 

TÄMÄ TIEDOTE ON OSA ASIAKASSUHDETTA JA SISÄLTÄÄ VAKIOVIIKKOTUNTIPAIKKAAN LIITTYVÄT EHDOT. KOTISIVUILLAMME KOHDASSA RATSASTUSKOULU – KEVÄTKAUSI, LÖYTYY ”INFO ASIAKKAILLE”, SE TULISI LUKEA, SE LÖYTYY MYÖS TALLIN ILMOITUSTAULULTA, JA MIKÄLI ET SITÄ PÄÄSE KOTISIVUILLE TAI TALLILLE LUKEMAAN, ILMOITA MEILLE, NIIN POSTITAMME SEN SINULLE, JOKO S-POSTITSE TAI KIRJEITSE.

MIKÄLI EMME SAA ILMOITUSTA, OLETAMME ETTÄ OLET LUKENUT INFON.

ASIAKKAANAMME, TUTUSTUTHAN TALLIN ILMOITUSTAULUIHIN JA AINA TALLILLE TULLESSASI TARKISTAT ONKO JOTAIN UUTTA ILMOITETTU!

 

KEVÄTKAUDEN RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT VIIKOLLE 21 SAAKKA TAI KUNNES KAUDEN TUNNIT ON RATSASTETTU (huom. 1½h ratsastavat ryhmät sekä alkeiskurssi ja jatkokurssi 10h).

VK 22 TALLI ON SULJETTU.

Osto hintojen noustessa, KAARELAN RATSUTALLI KOROTTAA TUNTIHINTOJA 1€/h, syyskaudesta lähtien.


Talli korvaa kaksi poissaoloa/kausi. Korvaustunteja järjestetään lauantaisin. Tämä ei koske valmennusryhmäläisiä, eikä lauantain ratsastajia, joille järjestetään korvaustunteja kevätkaudella vk 16-21 ja syyskaudella vk 46-51 välisenä aikana maanantai ja tiistai iltaisin klo 19-20:30 sekä lauantaisin klo 11:30-13 välillä.

Alkeis- ja alkeisjatkokurssien poissaoloja ei korvata, sillä opetus on kurssiluontoista, eikä tallilla ole mahdollisuutta järjestää myöhemmin kauden aikana vastaavaa opetusta.

Tallin ilmoitustaululla olevasta korvaustuntilistasta varataan itse korvaustunti.

Suosittelemme tuntipörssiä, jossa voi myydä tai vaihtaa ratsastustunteja.

 

Ratsastaja huolehtii korvaustunnille saapumisesta samoin periaattein kuin vakiotunnille.

Kolmen ilmoittamatta jätetyn poissaolon tai pitkään jatkuneen sairauden tms. vuoksi tallilla on oikeus tarvittaessa (esim. ratsastaja jää jälkeen ryhmästä) antaa paikka toiselle ratsastajalle. Tällöin ratsastajan on sovittava ohjaajan kanssa jäljelle jäävien tuntien osalta mahdollisesta vaihdosta uuteen ryhmään, joka vastaa ratsastajan tasoa.

 

 

KOTISIVUILTAMME LÖYTYY AJANVARAUSKALENTERI, josta saat varattua korvaustunnin, kun poistat alkuperäisen vakioviikkotunnin - jolle et pääse. Kalenterista voit myös varata irtotunteja ryhmiin.

Varaus on sitova.

Myynnissä olevia tunteja ei tule poistaa ajanvarauskalenterista sillä tunti merkataan sinun ratsastaneeksi vaikka myyt sen. Varaus poistetaan vain selkeiden poissaolojen kohdalla, joissa kukaan ei tule ratsastamaan puolestasi/et ole myynyt tuntia.

Tunteja varataan maksettujen tuntien perusteella, maksetut tunnit ovat "credittejä". Aivan kuten aiemminkin, ei tunneille voi osallistua, mikäli maksua ei ole maksettu.

Mikäli myyt tunnin - et poista sitä kalenterista.

Ratsastajien keskenäiset tuntien vaihdot eivät siis verota korvaustuntejasi.

Vaihtaaksesi tunteja, tulee sinun ja sen kenen kanssa vaihdat, vapauttaa ne tunnit poistamalla oman tuntivarauksen. Tämän jälkeen varaat sopimasi tuntivaihdon.

Kaarelan Ratsutalli luo ratsastajille käyttäjätilit – kysy omaa käyttäjätunnustasi Susannalta, joko s-postitse tunnit@kaarelanratsutallioy.com tai tallilla.

LHR-CUP

SEURAAVA LHR-CUP OSAKILPAILU ON ESTE, JOTKA JÄRJESTETÄÄN 29.3.2015 ALKAEN KLO 10:00,  PAIKALLA BUFFETTI JOSSA TARJOLLA NIIN SUOLAISTA KUIN MAKEAAKIN!

HINTA 15€

ILMOITTAUTUMISMAKSU 10€, JOKA TULEE MAKSAA ENNEN KISOJA LÄNSI-HELSINGIN RATSASTAJIEN TILILLE: FI4212573000510539. Maksusta tulee toimittaa kuitti, ilmoittautumisen yhteydessä TALLISSA OLEVAAN POSTILAATIKKOON tai s-postitse lhr-ry@kaarelanratsutallioy.com.

ILMOITTAUTUMISET LAUANTAINA 28.3. KELLO 17:00 MENNESSÄ TALLIN ILMOITUSTAULULLA.

VIESTI: ”LHR-CUP 29.3.2015 ILMOITTAUTUMINEN, RATSASTAJAN NIMI”

PERUUTUKSEN SATTUESSA PERITÄÄN ILMOITTAUTUMISMAKSU ELLEI RATSASTAJALLA OLE ESITTÄÄ LÄÄKÄRIN/TERVEYDENHOITAJAN TODISTUSTA.

LÄHTÖMAKSU 5€, MAKSETAAN KÄTEISELLÄ KISOISSA BUFFETTIIN.


VIIKOLLA 23 ALKAA KESÄN KURSSIT.

KURSSEIHIN PÄÄSEE TUTUSTUMAAN TALLIN ILMOITUSTAULULTA LÖYTYVÄSTÄ ESITTEESTÄ SEKÄ KOTISIVUILTAMME. Kysy lisää myös opettajilta mikäli et saanut vastausta esitteestä tai kotisivuilta kysymykseesi.

KESÄÄ KOHTI MENTÄESSÄ PIHAA SIIVOTAAN JA OTETAAN TUOLIT JA PÖYDÄT KÄYTTÖÖN, JOISSA ON SITTEN MUKAVA PAISTATELLA KEVÄTAURINGON ALLA. TARHOJEN JA PIHAN PINTOJA UUSITAAN SEKÄ TALLIN YLEISILMETTÄ KOHENNETAAN – NÄIN SAAMME VIIHTYVYYTTÄ TALLILLA OLESKELUUN.

Jotta voimme jatkossakin pitää pihakalusteita tallialueella, edellytämme tallilla kävijöiltä käytöstapoja sen suhteen mitä tulee tavaroiden käyttämiseen.

TALLI JÄÄ KESÄLOMALLE VIIKON 25 VIIKONLOPPUNA JA AVAA OVENSA TAAS SYYSKAUDEKSI VIIKOLLA 32.

SYYSKAUSI STARTTAA 3.8.2015

Syyskaudeksi varaat paikan Kaarelan Ratsutallilla suorittamalla joko 160euron varausmaksun tai koko kurssin kerralla 15.4.2015 mennessä. Näin ollen kevätkausi jatkuu vanhalla tuntipaikallasi, mikäli erikseen ei ole ilmoitettu toisin.

Varaus on sitova.

Vanhana asiakkaana saat syyskaudesta laskun kotiisi, jossa on huomioitu varausmaksu kurssin hinnassa. Ihan niin kuin ennenkin voit maksaa kurssin osissa joista ensimmäinen erä on tuo 160€ varausmaksu. Uudet kevätkaudella aloittaneet oppilaat: voit ilmoittaa yhteystietosi henkilökunnalle joko tallilla tai s-postissa, niin saat laskun suoraan kotiisi. Laskun saa mikäli on antanut osoitetiedot tallille, muutoin se jaetaan tallilla, oman tunnin yhteydessä.

ILMOITATHAN PIKIMMITEN MIKÄLI TIEDÄT ETTET AIO JATKAA SYYSKAUDELLA.

Mikäli sinulla on eri pankki kuin Nordea, tulee suorituksesta toimittaa kuitti pikimmiten joko tallille tai s-postitse: tunnit@kaarelanratsutallioy.com

 

 

                                                                                       OIKEIN MUKAVIA RATSASTUSHETKIÄ                                                                                                                             TOIVOO KAARELAN RATSUTALLIN HENKILÖKUNTA J