https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

Syyskauden ratsastuslaskut

Maanantai 1.4.2024 klo 17.05


HYVÄ ASIAKAS!

Syyskauden 2024 laskut tehdään ja lähetetään tänään maanantaina 1.4. sähköpostilla. Laskut lähetetään tallin sähköpostista. Joskus on ollut ongelmia gmailin osoitteiden kanssa, että gmail tulkitsee tallin osoitteesta tulevan mailin roskapostiksi. Mikäli et ole laskua saanut sähköpostiin, niin tarkista roskaposti ja ole tarvittaessa yhteydessä "Ota yhteyttä" - lomakkeen kautta.

Jos olet lopettamassa ratsastuksen nyt kevätkauden lopulla, niin ilmoitathan siitä meille mahdollisimman pian, ettemme turhaan odota suoritustasi vaan saamme paikkasi myyntiin ajoissa.

Mikäli haluat vaihtaa ratsastusajankohtaa toiselle päivälle tai toiseen ryhmään, niin ole yhteydessä mailiin, niin laitamme sinut jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa paikkaa. Tai jos sinua kiinnostaa jokin muu, mitä meillä ei tällä hetkellä ole valikoimassa, niin laita siinäkin tapauksessa mailia meille. 10-kortit ovat myös edelleen myynnissä.

Jos laskullasi on jotain kirjoitusvirheitä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.

Joillain alaikäisillä oli oma sähköpostiosoite ilmoitettuna tuntikalenterissa. Olen pyrkinyt löytämään jonkun aikuisen osoitteen, johon lähettää lasku.