https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

Uusi vuosi

Keskiviikko 1.1.2014


Vuosi on vaihtunut ja toivotamme kaikille oikein hyvää Uutta vuotta 2014!

Merkkisuoritukset 10.11.2013:

SRL:lla on ollut viivettä kirjata suoritukset sekä lähettää merkit - eilen olemme kuitenkin saaneet vahvituksen että asia on hoidossa, pahoittelemme viivettä!

Viikko 1:

Ma 30.12 klo 11-12 sekä 12-13 - Jouluviikon korvaustunteja 

To 2.1.klo 9-10 sekä 18-19 - Jouluviikon korvaustunteja 

Muina päivinä talli on suljettu. 

Viikolla 2 alkaa kevätkausi omalla tuntipaikallasi normaalisti!

Keskiviikkona 8.1 alkeiskurssi alkaa. Alkeiskurssilaiset kokoontuvat klo 18:00 talliin, keskikäytävälle vesipisteen eteen, opettaja tulee 17-18 tunnilta talliin muiden oppilaiden ja hevosten kanssa. Ensimmäinen tunti on tallitunti. Vanhemman olisi hyvä olla paikalla ainakin ensimmäisellä kerralla kun tallille tullaan. Itse tunnin aikana ei ole välttämätöntä vanhemman olla paikalla, alkeiskurssilaisille on omat avustajat.

Tuntikalenteri kevät 2014

Ote asiakastiedotteesta 2014, jotka jaetaan ensimmäisellä tunnilla: "

ASIAKKAANAMME, TUTUSTUTHAN TALLIN ILMOITUSTAULUIHIN JA AINA TALLILLE TULLESSASI TARKISTAT ONKO JOTAIN UUTTA ILMOITETTU.

SAIRASLOMAN TAKIA POISSAOLLEILLE talli järjestää vanhaan tapaan kauden aikana KAKSI KORVAUSTUNTIA/OPPILAS LÄÄKÄRIN TAI TERVEYDENHOITAJAN TODISTUSTA vastaan, jos ilmoitus on tullut TALLILLE VIIMEISTÄÄN SAMANA PÄIVÄNÄ ENNEN PUHELINAIKAA ARKISIN klo 14:00 ja LAUANTAISIN ratsastavilta ENNEN klo 8:00, mielellään TEKSTIVIESTINÄ. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi sairasloman kesto. Muissa tapauksissa ratsastajan tulisi hankkia joku toinen tilalleen esim. tallin info-taulun kautta. Jos et pääse ratsastustunnillesi, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin tallille (miel. 3 vrk aiemmin).

UUTENA KÄYTÄNTÖNÄ: SAIRASPOISSAOLOKORVAUKSET JÄRJESTETÄÄN JOKA KUUN VIIMEINEN LAUANTAI. TALLISSA OLEVAAN LISTAAN TULEE ITSE VARATA OMA KORVAUSKERTA JA HEVONEN/PONI. "

Tutustuthan vielä kotisivuillamme kohtaan "Ratsastuskoulu".


Uutisia 2013