https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

Kevätkausi 2023

Perjantai 4.11.2022 klo 7.41


PÄIVITETTY 13.3.2023

Kevätkausi alkaa viikolla 2, 9.1.2023 ja jatkuu viikolle 24.

Kevätkauden varaukset

Vanhat asiakkaat

Vanhana asiakkaana olet saanut kevätkaudesta laskun kotiisi, jossa on huomioitu varausmaksu kausipaikan hinnassa. Ihan niinkuin ennenkin, voit maksaa kausipaikan osissa, joista ensimmäinen erä on tuo 200€ varausmaksu. Kausi erääntyy varausmaksun maksaneelle.

Kevätkausi jatkuu vanhalla tuntipaikallasi, mikäli erikseen ei ole muuta ilmoitettu.

Uudet asiakkaat

Ensin tulee ilmoittautua, jonka jälkeen annamme maksutiedot ja pari pankkipäivää maksuaikaa. Tämän jälkeen mikäli varausmaksua ei näy, paikka vapautuu seuraavalle jonossa.

Voit myös tulla kokeilemaan ratsastusta irtotunnille ryhmään 70€/tunti tai yksityistunnille 130€/tunti, mikäli olet epävarma vakioviikkotuntipaikasta.

Mikäli tunnin jälkeen olet edelleen kiinnostunut ostamaan kausipaikan, vähennämme kokeilutuntina ratsastetun irtotunnin ryhmässä kauden kokonaishinnasta. Tämä on voimassa kauden neljän ensimmäisen viikon aikana ostetuille ryhmäpaikoille. Muina aikoina irtotuntia tai yksityistuntia ei vähennetä kauden hinnasta. Kevätkautta kokeiltaessa nämä kokeilutunnit ovat voimassa kevätkauden alun, viikon 2-5 ja syyskautta kokeiltaessa viikot 31-34. Muina aikoina nämä ovat tavallisia irtotunteja.

Esimerkki: ratsastat 16.1.2023 tunnin hinta on 70€ normaalin 56€ sijaan. Mikäli päätät ostaa ryhmästä paikan kaudelle, lasketaan tuo ratsastustunti mukaan jäljellä olevaan kauteen ja siitä vähennetään jo maksamasi 70€. Näin ollen kokeilusi ei maksanut extraa.

INFOA RATSASTAJALLE


Vapaat paikat kevät 2023

Vk 2-24

Tarkista oma tasosi kohdasta ratsastuskoulu, mihin ryhmään parhaiten kuuluisit.
Kaikki vapaat paikat ponikokoisille lapsille sekä ponikokoisille aikuisille.

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Klo 20-21

heA - 1288€ (23h)

2 paikkaa vapaana

Torstai

Perjantai

Lauantai

Klo 17-18

heC- - 1288€ (23h)

1 paikka vapaana

Klo 12-13

Perustaso - 1288€ (23h)

1 paikka vapaana

Löysitkö tarjonnastamme sinulle sopivan ryhmän?

ILMOITTAUDU MUKAAN KEVÄTKAUDEN TUNNEILLE


VAKIOVIIKKOTUNNIT

Olet varannut itsellesi ratsastuspaikan tiettyyn ajankohtaan. Kaikki kauden tuntisi löytyvät tuntikalenterista. Jos et jollekin tunnille pääse, tulee sinun poistaa osallistumisesi tunnille kalenterista peruutusajan puitteissa, jotta olet oikeutettu korvaavaan tuntiin. Kun olet vapauttanut kreditin, jolla olisit osallistunut tunnille, pystyt varaamaan korvaavan tunnin tilalle. Myöhässä peruttu tunti ei oikeuta korvaustuntiin.

KORVAUSTUNNIT

Korvaustunnin voi tulla ratsastamaan ryhmään, missä on tilaa ja mikä on max. oman tasoinen ryhmä. Korvaustunteja järjestetään myös erikseen sovittuna aikana ja ne löytyvät nettikalenterista samalla tavalla kuin vakioviikkotunnit sitten, kun niiden ajankohta on päätetty ja kalenteriin luotu.

Kaikki tuntiperuutukset ja korvaustuntien varaukset tapahtuvat nettikalenterin kautta.

Lisää tuntiperuutuksista ja korvaustunneista täältä.

Huomaa, että alkeis- eikä alkeisjatkokurssilaisen poissaololle ei ole korvausmahdollisuutta, ei myöskään 10 kerran kursseille.

Jokainen ratsastaja huolehtii itse, että saa korvaustuntinsa ratsastettua kuluvan kauden aikana. Korvauksia ei ole mahdollista siirtää seuraavalle kaudelle. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, saat ne Marjutilta sähköpostilla pyytämällä.

mannujasaga.jpg

SRL:n jäsentallilla vähintään 3krt/kk vakituisesti ratsastavan henkilön on kuuluttava joko seuraan tai omistettava ratsastuksen green card.

Tämä ei koske talutusratsastajia.

Kaarelan Ratsutalli Oy ei vakuuta asiakkaitaan. Edellytämme ratsastajilta SRL:on jäsenyyttä.

Tunnit ratsastetaan sään mukaan joko kentällä tai maneesissa. Yksi kauden tunneista on tallitunti, mikäli opettaja näkee tähän aihetta.

Ratsastustuntien kestoon sis. selkäännousut, alkukäynnit, puolenkäynnit ja loppukäynnit.