https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

Tuntikalenteriasiaa

Sunnuntai 8.1.2023


Kevätkausi starttaa huomenna.

Muutama on laittanut minulle viestiä, että tuntikalenteri ei toimi. Täältä kotisivuilta löytyy jo parin vuoden takaa infoa siitä, että joka kaudelle luodaan uusi kalenteri. Uusi asiakas, kun hän pyytää kalenteriin tunnukset, saa samalla linkin kalenteriin. Vanha kausi on oma kalenteri, uusi kausi on oma kalenteri. Vanha kausi sulkeutuu ja jos siihen yrittää kirjautua, sanoo se, että kalenteri on otettu pois käytöstä. Jos olet antanut/laittanut ajantasaisen mailiosoitteen kalenterin asetuksiin, niin sieltä on lähtenyt kuittaus jokaiselle, kun kreditit on kalenteriin viime viikolla luotu ja viestissä on ajantasaisen kalenterin osoitelinkki. Tämä ajantasainen kalenterin linkki on nyt myös kotisivuillamme.

Jos sinulla on mitä tahansa tunteihin liittyvää, niin laita suoraan tallille mailia mahdollisimman nopeasti, niin saadaan myös mahdolliset virheet huomattua ja korjattua mahdollisimman nopeasti.
Tunnit alkavat nyt myös niin, että ryhmät ovat kalenterissa täynnä. Alkukaudesta tapahtuu vielä usein uusia kausipaikan ostoja, niin ei ole sitten kurjaa, jos jo varattuja korvauksia joudutaan perumaan, jos se on varattu ns. myytävälle paikalle. Jos siis jossain ryhmässä on nyt ekojen viikkojen aikana tilaa, niin sen on joku vakioviikkotuntilainen jo perunut ja sille paikalle voi hyvin varata korvaavan tunnin.

Ihania ratsastushetkiä!🏇