Tuntiperuutukset ja korvaustunnit

Osio 2: Ohjeet poissaoloihin

Kun tiedät, ettet pääse tunnillesi.

Jos tiedät jo ennakkoon tulevan menon tms. jonka vuoksi et tunnillesi pääse, pyri perumaan se hyvissä ajoin tuntikalenterissa ja vaikka ratsastamaan tuo poissaolo ennakkoon. Loppukaudesta korvaustunnit ovat usein ihan täynnä ja jos et löydä korvaavaa tuntia, jää se valitettavasti käyttämättä.

Kun poissaolo ei ole etukäteen tiedossa.

Äkillisen esteen sattuessa voit lähettää tilallesi sijaisratsastajan, vaikka emme ehtisi vastaanottaa ilmoitustasi etukäteen. Sijaisratsastajan tulee olla kanssasi vähintään samantasoinen ja lähes saman kokoinen, jotta sinulle jaettu hevonen sopii myös korvaajalle.

Mikäli tilallesi tulee toinen ratsastaja (olet myynyt tai vaihtanut tunnin jollekin/jonkun kanssa), lisää hänen nimi tuntikalenteriin omasi lisäksi.

Nämä muutokset tulee tehdä tuntikalenteriin samoissa aikarajoissa, kuin peruuttaisi tunnin.

Myin tuntini, sillä en itse pääse sille.

Osapuolet sopivat aina keskenään vaihdoista ja ostoista. Osapuolten väliset vaihdot ja myynnit eivät koske tallia eikä talli hallinnoi niitä.

Tallin ehtona on, että tilalle tuleva ratsastaja on tasoltaan vähintään samantasoinen ratsastajan kanssa ja kooltaan enintään samankokoinen ratsastajan kanssa.

Jos myyt tuntisi eteenpäin, tuntiin käytetty kredit on edelleen sinun ja olet saanut myydystä tunnista rahat. Sinun tehtäväksesi jää hallinnoida kredittiä, mm. tehdä muutokset tietoihin ratsastajasta kenelle myit/vaihdoit.

Huolehdi siis siitä, että tunnin ostanut/vaihtanut tietää olla sinuun yhteydessä, mikäli joutuisikin perumaan tulonsa.

Nimittäin, mikäli tunnin ostanut/vaihtanut ei pääsekään tunnille, voit ajoissa saadulla ilmoituksella vielä poistaa kreditin tuntikalenterista ja olla oikeutettu korvaustunnin varaamiseen.

Nämä muutokset tulee tehdä tuntikalenteriin samoissa aikarajoissa, kuin peruuttaisi tunnin.

Kaikki rahapolitiikka myynneistä/vaihdoista käsitellään osapuolten kesken eikä ne kuulu tallille.

<< Osio 1. Tuntiperuutukset ja korvaustunnit |||  Osio 3. Mihin ryhmään korvaamaan >>