Tuntiperuutukset ja korvaustunnit

Osio 3. Mihin ryhmään korvaamaan

Mihin ryhmään korvaamaan?

Ratsastaja voi tulla korvaamaan ryhmään, missä on tilaa ja mikä on max. oman tasoinen ryhmä. Yleisryhmän tunteja voi nyt korvata myös istuntaryhmässä tai sopivan tasoisessa esteryhmässäkin, jos siellä on tilaa.

Lisäksi ratsastaja voi tulla korvaamaan erillisille korvaustunneille, jotka löytyvät nettikalenterista samalla tavalla kuin vakioviikkotunnit aina, kun niitä on sinne lisätty ja niitä järjestetään erikseen sovittuna aikana.

Kun korvaustunnin ryhmä on eri hintainen ryhmä, kuin oma.

Yleisryhmän ja esteryhmän/istuntaryhmän tuntihinnoissa on eroa, joten erotus tulee maksaa omatoimisesti tallin tilille heti varauksen tehtyä.

Jos erotusta ei ole maksettu kahdessa päivässä varauksesta, varaus poistetaan kalenterista ja kredit vapautuu uudelleen käytettäväksi.

Maksu tehdään seuraavin tiedoin:

  • Saaja: Kaarelan Ratsutalli Oy
  • Tilille: FI16 1257 3000 5161 48
  • Summa: 3,00
  • Viesti: (Esim. Maija meikäläinen korvaus esteryhmässä 25.10. Tai maija meikäläinen 25.10. tms.)

Maksaessasi tämän kolmen (3) euron erotuksen ohjeistuksen mukaisesti, olet itse päättänyt osallistua lisähintaa maksavalle tunnille.

Sinun tulee siis itse huolehtia siitä, että voit sen käyttää siihen oikeuttavaan korvaustuntiin.

Talli ei palauta käyttämättä jääneitä lisähintaisia suorituksia.

Tallin vaatimukset erikseen järjestettävän korvaustunnin toteutumiselle

Erikseen järjestettävällä korvaustunnilla tulee olla vähintään neljä korvaajaa, jotta tunti pidetään. Talli katsoo tämän kyseisenä päivänä klo 12:00, jolloin päivän tuntivaraukset tulee viimeistään tehdä.

Mikäli korvaustunnilla on liian vähän osallistujia, talli poistaa tunnin ja ratsastajien kreditit vapautuvat käyttöön. Tarkista siis itse ennen tallille lähtöä, onko sinä päivänä varmasti erillinen korvaustunti. Tästä ei tule erillistä tekstiviestiä.

Ryhmään jonottamista ei enää ole, sillä tuntiperuutuksiin ja korvaustuntien varaamiseen on jätetty aikaa varata vajaaseen ryhmään korvaava tunti.

<< Osio 2. Ohjeet poissaoloihin |||  Osio 4. Sairaspoissaolot >>