https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

KEVÄTKAUDEN LASKUT LÄHTEVÄT TÄNÄÄN SÄHKÖPOSTILLA

Perjantai 30.9.2022 klo 9.09


HYVÄ ASIAKAS!

Kevätkauden 2023 laskut tehdään ja lähetetään tänään perjantaina 30.9. sähköpostilla. Laskut lähetetään suoraan kirjanpito-ohjelman kautta ja olen huomannut, että ainakin GMAIL-sähköpostiosoitteeseen lähetetyt laskut saattavat edelleen mennä suoraan ROSKAPOSTIIN tai sähköposti ilmoittaa saamassasi viestissä ” Suhtaudu tähän viestiin varauksella”.

 Jos sinulla tai laskun maksajalla on siis GMAIL-osoite, eikä lasku ole tullut ihan normaaliin saapuvat-postilaatikkoon, niin käy tarkistamassa ROSKAPOSTISI ja ole tarvittaessa yhteydessä tunnit@kaarelanratsutallioy.com, niin saat laskun uudestaan ja suoraan tallin sähköpostista.

Jos olet lopettamassa ratsastuksen nyt syksyn lopulla, niin ilmoitathan siitä meille mahdollisimman pian, ettemme turhaan odota suoritustasi, vaan saamme paikkasi myyntiin ajoissa.

Mikäli haluat vaihtaa ratsastusajankohtaa toiselle päivälle tai toiseen ryhmään, niin ole yhteydessä tunnit@kaarelanratsutallioy.com, niin laitamme sinut jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa paikkaa.

Jos laskullasi on jotain kirjoitusvirheitä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä tunnit@kaarelanratsutallioy.com.

Joillain alaikäisillä oli oma sähköpostiosoite ilmoitettuna tuntikalenterissa. Olen pyrkinyt löytämään jonkun aikuisen osoitteen, johon lähettää lasku.