https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

KORONA-OHJEITA

Maanantai 25.7.2022 klo 13.45


KORONAOHJEITA

Ratsastuskoulussamme noudatetaan THL:n terveysturvallisuusohjeita:

Maskia käyttämällä kaikki 12 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat suojaavat itseään sellaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa. Vakavan koronataudin riskiryhmiin kuuluvan kannattaa käyttää maskia, vaikka hän olisi täysin rokotettukin.

  • Harrastustoimintaan ei osallistuta flunssaoireisena.
  • Vältetään kontakteja toisten harrastajien kanssa. Huolehditaan turvaetäisyydestä ja siitä, että ahtaaseen tilaan ei mene liian montaa liian lähekkäin. Taukohuoneessa oleskelua vältetään edelleen.
  • Harrastustoiminnassa noudatetaan yleisiä ohjeita käsi- ja yskimishygieniasta. Käsihygieniana huolellinen käsien pesu sekä käsidesin käyttö. Käsidesipisteitä löytyy tallista useita.
  • Harrastustoiminnassa vältetään tarpeetonta fyysistä kontaktia.
  • Vahva suositus on, että ohjaajat ja yli 12-vuotiaat käyttävät sisätiloissa kasvomaskia, mikäli terveydelliset syyt eivät ehdottomasti estä sen käyttöä. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuoritusten aikana.

Ulkotiloissakin tapahtuvassa harrastustoiminnassa on suositeltavaa soveltavin osin noudattaa yllä kuvattuja periaatteita.

Talli on auki tuntien aikaan vain asiakkaillemme sekä lähiperheenjäsenille. Erilliset tutustumiskäynnit ja yksityistunnit sovittava erikseen sähköpostilla.