Syyskausi 2020

Maanantai 1.6.2020 klo 9:28


Päivitetty 26.10.2020

Syyskauden varaukset

Syyskausi alkaa viikolla 31, maanantaina 27.7.2019 ja jatkuu viikolle 52. Lauantaina 26.12. on kauden viimeinen tunti.

Vanhat asiakkaat

Vanhana asiakkaana saat syyskaudesta laskun kotiisi, jossa on huomioitu varausmaksu kurssin hinnassa. Ihan niinkuin ennenkin, voit maksaa kurssin osissa, joista ensimmäinen erä on tuo 160€ varausmaksu. Kausi erääntyy varausmaksun maksaneelle.

Syyskausi jatkuu vanhalla tuntipaikallasi, mikäli erikseen ei ole muuta ilmoitettu.

Uudet asiakkaat

Ensin tulee ilmoittautua, jonka jälkeen annamme maksutiedot ja pari pankkipäivää aikaa. Tämän jälkeen mikäli varausmaksua ei näy/maksusta ei ole toimitettu kuittia, paikka vapautuu seuraavalle jonossa.

Voit myös tulla kokeilemaan ratsastusta irtotunnille ryhmään 65€/tunti tai yksityistunnille 100€/tunti, mikäli olet epävarma vakioviikkotuntipaikasta.

Mikäli ryhmätunnin jälkeen olet edelleen kiinnostunut, vähennämme kokeilutuntina ratsastetun irtotunnin ryhmässä kauden hinnasta.

Esimerkiksi ratsastat 10.8.2020 tunnin hinta on 65€ normaalin 51€ sijaan. Mikäli päätät ostaa ryhmästä paikan kaudelle, lasketaan tuo ratsastustunti mukaan kauteen ja siitä vähennetään jo maksamasi 65€. Näin ollen kokeilusi ei maksanut extraa.

Tämä on voimassa kauden viiden ensimmäisen viikon aikana ostetuille vakioviikkotunneille. Muina aikoina kokeilutuntia ei vähennetä kauden hinnasta.

INFOA RATSASTAJALLE


Vapaat paikat Syksy 2020

Vk 31-52

Osa paikoista on ilmoitettu alkavina kausina esim. Taso 1.1, 1.2, sillä tasosta riippuen niissä ratsastetaan kaudesta (½vuotta) -> 1-2 vuoteen(2-4 kautta) ja aina siitä eteenpäin.

Tarkista siis oma tasosi kohdasta ratsastuskoulu, mihin ryhmään kuuluisit, sillä esim. TASO 1.1 tarkoittaa käytännössä sitä että viime kauden loputtua oltiin vielä jatko 2 kurssilla!

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Klo 16-17

Taso 1.4 - 1122€ (22h)

2 paikkaa vapaana

Klo 18-19

Este 2 - 1188€ (22h)

2 paikkaa vapaana

Klo 17-18

UUSI ESTEALKEIS - 1188€ (22h)

1 paikka vapaana

Klo 19-20

Jatko 1 - 1122€ (22h)

1 paikka vapaana

Torstai

Perjantai

Lauantai

Klo 9-10

Aikuisten heC-heB - 1122€ (22h)

1 paikka vapaana

Löysitkö tarjonnastamme sinulle sopivan ryhmän?

ILMOITTAUDU SYYSKAUDEN TUNNEILLE


KORVAUSTUNNIT

Korvaustunteja järjestetään noin joka kolmen viikon välein ja ne löytyvät nettikalenterista samalla tavalla kuin vakioviikkotunnit. Lisäksi ratsastaja voi tulla korvaamaan ryhmään, missä on tilaa ja mikä on max. oman tasoinen ryhmä.

Kaikki tuntiperuutukset ja korvaustuntien varaukset tapahtuvat nettikalenterin kautta. Ratsastaja on oikeutettu korvaustuntiin, mikäli poissaolo on peruutettu kalenterin kautta peruutusajan puitteissa. Poissaoloilmoituksien ajat: Arkipäivien tunneille klo 12 mennessä ja lauantain tunneille perjantaihin klo 21 mennessä. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, saat ne Marjutilta sähköpostilla pyytämällä. Alkeis- eikä alkeisjatkokurssilaisen poissaololle ole korvausmahdollisuutta.

mannujasaga.jpg

SRL:n jäsentallilla vähintään 3krt/kk vakituisesti ratsastavan henkilön on kuuluttava joko seuraan tai omistettava ratsastuksen green card.

Tämä ei koske talutusratsastajia.

Kaarelan Ratsutalli Oy ei vakuuta asiakkaitaan. Edellytämme ratsastajilta SRL:on jäsenyyttä.

Tunnit ratsastetaan sään mukaan joko kentällä tai maneesissa. Yksi kauden tunneista on tallitunti, mikäli opettaja näkee tähän aihetta.

Ratsastustuntien kestoon sis. selkäännousut, alkukäynnit, puolenkäynnit ja loppukäynnit.