JÄSENANOMUS LÄNSI-HELSINGIN RATSASTAJAT ry, HELSINKI

Jotta voisit ratsastaa turvattuna, täytyy sinun liittyä seuran jäseneksi tai omistaa ratsastuksen Green Card (tallin puolesta asiakkaalla ei ole vakuutusta, näiden avulla saat vakuutuksen). Jäsensihteeri ilmoittaa sitten tiedot SRL:oon ja sieltä tulee lasku suoraan kotiin parin viikon kuluessa. Laskun maksettuasi pääset mukaan nauttimaan Suomen Ratsastajainliiton jäseneduista. Huom. Alaikäiset hyväksytään vain huoltajan suostumuksella.

JÄSENEDUT: Suomen Ratsastajainliiton vakuutus astuu voimaan heti jäsenmaksun suoritettuasi. Jäsenlehti HIPPOS tulee kotiisi 7 kertaa vuodessa (edun arvo: 59,50e). Osallistumisoikeus ja alennuksia seuran järjestämästä toiminnasta. Jäsenenä sinulla on myös oikeus suorittaa ratsastus- tai hevostaitomerkkejä ym. etuja, joista mm. Hippos lehdessä tarkemmin. PS. Olemme erityisesti ratsastavan nuorison asialla (NUORI-SUOMI ratsastaa myös)!

JÄSENMAKSU 2024

Jäsenmaksu maksetaan aina vuodeksi kerrallaan tammikuu-joulukuu. Eli liittyessäsi kesken kauden maksat loppuvuodesta.

Junioriratsastajan ikäraja on 18-vuotta. Jäsen on juniori vielä sen vuoden, kun täyttää 18 vuotta.

Täysjäsen
Perhejäsen
Kannatusjäsen
Jos haluat perhejäseneksi, niin kuka on jo seuran jäsen:

Perhejäseneksi voi liittyä samassa taloudessa asuva henkilö, joka ei halua omaa Hippos-lehteä, eikä tarvitse kilpailulupaa tai halua suorittaa SRL:n merkkejä.

Etu- ja sukunimi*
Osoite*
Postinro ja toimipaikka*
Henkilötunnus*
Sähköposti*
Puhelinro*
*Hyväksyn tämän sopimuksen, sopimus voidaan tarvittaessa hylätä, mikäli kyseessä on alaikäinen ilman lupaa tai perhejäseneksi pyrkivä ilman että perheestä kukaan kuuluu seuraamme.

Tietosuojakäytäntö:Kuka valvoo henkilötietojasi? Kaarelan Ratsutalli Oy, Kartanonkaari 19, 00410 Helsinki, Y-tunnus: 1616292-8Missä tietojasi säilytetään? Yrityksen asiakasrekisterissäKenellä on pääsy tietoihisi? Yrityksen hallituksellaMihin tietoja käytetään? Etunimeä käytetään julkisesti tallissa tuntilistassa. Muita tietoja käytetään laskutuksessa ja puhelinnumeroita tuntijärjestelyissä. Myös sähköpostia käytetään tuntijärjestelyissä.Miten/mitä kautta antamiani tietoja voi kysellä/muuttaa/poistaa? Asiakassähköpostin kauttaMitä oikeuksia sinulla on?Oikeus saada nähtäväksi: Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu-sähköpostiin, josta toimitetaan henkilötietosi sinulle sähköpostilla.Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.Oikeus poistaa:Sinulla on oikeus pyytää poistamaan Kaarelan Ratsutallin käsittelemiä henkilötietoja silloin, kun lopetat asiakkuuden kanssamme.Kaarelan Ratsutalli Oy ei luovuta henkilötietojasi muille tahoille eikä suoramarkkinointiin.Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.