https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

SYYSKAUDEN LASKUT ON LÄHETETTY SÄHKÖPOSTILLA

Torstai 31.3.2022 klo 15.14


HYVÄ ASIAKAS!

Syyskauden 2022 laskut on tehty ja lähetetty tänään torstaina 31.3. sähköpostilla. Laskut on lähetetty suoraan kirjanpito-ohjelman kautta ja olen huomannut, että ainakin GMAIL-sähköpostiosoitteeseen lähetetyt laskut menevät suoraan ROSKAPOSTIIN. Jos sinulla tai laskun maksajalla on siis GMAIL-osoite, eikä lasku ole tullut ihan normaaliin saapuvat-postilaatikkoon, niin käy tarkistamassa ROSKAPOSTISI ja ole tarvittaessa yhteydessä tunnit@kaarelanratsutallioy.com, niin saat laskun uudestaan ja suoraan tallin sähköpostista.

Jos olet lopettamassa ratsastuksen nyt kevään lopulla, niin ilmoitathan siitä meille mahdollisimman pian, ettemme turhaan odota suoritustasi, vaan saamme paikkasi myyntiin ajoissa.

Mikäli haluat vaihtaa ratsastuajankohtaa toiselle päivälle tai toiseen ryhmään, niin ole yhteydessä tunnit@kaarelanratsutallioy.com, niin laitamme sinut jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa paikkaa.

Jos laskullasi on jotain kirjoitusvirheitä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä tunnit@kaarelanratsutallioy.com. 

Joillain alaikäisillä oli oma sähköpostiosoite ilmoitettuna tuntikalenterissa. Olen pyrkinyt löytämään jonkun aikuisen osoitteen, johon lähettää lasku.