https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

Laskutus sähköiseksi

Torstai 6.1.2022 klo 9.22


HYVÄ ASIAKAS!

Tulemme siirtymään kevään 2022 aikana sähköiseen laskuttamiseen. Tarkistathan siis, että meillä on sinulle ajan tasalla oleva sähköpostiosoite, jotta voimme toimittaa sinulle laskun sähköpostiin. Käythän tarkistamassa tietosi tuntikalenterista heti oikealta ylhäältä kohdasta ”asetukset” (jos on useampi tunnus, niin kaikki) – jos ei ole tunnuksia, niin ne saa Marjutilta (tunnit@kaarelanratsutallioy.com). Älä siis mene päivittämään tietojasi tunteihin vaan ihan omiin asetuksiin.

Laskun saa edelleen halutessaan tavallisena kirjepostina, mutta tulemme veloittamaan postitusmaksua 5€/lasku. Jos siis meillä ei ole ajantasaista mailiosoitetta, lähtee lasku postin toimitettavaksi ja laskuun lisätään tuo postitusmaksu.

Muutamilta asiakkailta olen jo käynyt nyt kevätkalenterin luomisen yhteydessä muuttamassa vanhoja sähköpostiosoitteita, koska koko syyskauden tallin sähköposti on saanut tuntiosallistumismuistutuksen paluupostina takaisin, että kalenteri ei ole sitä voinut toimittaa, koska sähköpostiosoite ei ole enää käytössä.

Jos ratsastustuntien laskun maksaja on eri henkilö kuin asiakas itse, lähetä meille mailina laskun maksajan sähköpostiosoite, jotta lasku voi mennä heti oikealle henkilölle. Ja muistutuksena vielä, jos jollain ei ole sähköpostiosoitetta tai haluaa laskun edelleen perinteisenä kirjeenä, niin se on toki mahdollista.