Kevätkausi 2020

Torstai 17.10.2019 klo 8:49


Kevätkausi 2020

Kevätkausi alkaa viikolla 2, 6.1.2020 ja jatkuu viikolle 24.

Kevätkauden varaukset

Vanhat asiakkaat

Vanhana asiakkaana saat syyskaudesta laskun kotiisi, jossa on huomioitu varausmaksu kurssin hinnassa. Ihan niinkuin ennenkin, voit maksaa kurssin osissa, joista ensimmäinen erä on tuo 160€ varausmaksu. Kausi erääntyy varausmaksun maksaneelle.

Kevätkausi jatkuu vanhalla tuntipaikallasi, mikäli erikseen ei ole muuta ilmoitettu.

Uudet asiakkaat

Ensin tulee ilmoittautua, jonka jälkeen annamme maksutiedot ja pari pankkipäivää aikaa. Tämän jälkeen mikäli varausmaksua ei näy, paikka vapautuu seuraavalle jonossa.

Voit myös tulla kokeilemaan ratsastusta irtotunnille ryhmään 60€/tunti tai yksityistunnille 85€/tunti, mikäli olet epävarma vakioviikkotuntipaikasta.

Mikäli ryhmätunnin jälkeen olet edelleen kiinnostunut, vähennämme kokeilutuntina ratsastetun irtotunnin ryhmässä kauden hinnasta.

Esimerkki: ratsastat 10.1.2020 tunnin hinta on 60€ normaalin 51€ sijaan. Mikäli päätät ostaa ryhmästä paikan kaudelle, lasketaan tuo ratsastustunti mukaan kauteen ja siitä vähennetään jo maksamasi 60€. Näin ollen kokeilusi ei maksanut extraa.

Tämä on voimassa kauden viiden ensimmäisen viikon aikana ostetuille kursseille. Muina aikoina kokeilutuntia ei vähennetä kauden hinnasta.

INFOA RATSASTAJALLE

Vapaat paikat kevät 2020

Vk 2-24

Osa paikoista on ilmoitettu alkavina kausina esim. 1. kausi tai 2. kausi, sillä tasosta riippuen niissä ratsastetaan kaudesta (½vuotta) -> 1-2 vuoteen(2-4 kautta) ja aina siitä eteenpäin.

Tarkista siis oma tasosi kohdasta ratsastuskoulu, mihin ryhmään kuuluisit, sillä esim. TASO 1, kausi 1/4 tarkoittaa käytännössä sitä että viime kauden loputtua oltiin vielä jatko 2 kurssilla!

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Klo 19-20

Este - 1242€ (23h)

1 paikka vapaana

Torstai

Perjantai

Lauantai

Klo 16-17

Jatko 2 - 1173€ (23h)

2 paikkaa vapaana

Löysitkö tarjonnastamme sinulle sopivan ryhmän?

ILMOITTAUDU MUKAAN KEVÄTKAUDEN TUNNEILLE


KORVAUSTUNNIT

Korvaustunteja järjestetään noin joka kolmen viikon välein hieman eri päivinä ja ne löytyvät nettikalenterista samalla tavalla kuin vakioviikkotunnit. Lisäksi ratsastaja voi tulla korvaamaan ryhmään, missä on tilaa ja mikä on max. oman tasoinen ryhmä.

Kaikki tuntiperuutukset ja korvaustuntien varaukset tapahtuvat nettikalenterin kautta. Talli poistaa rajoitteen korvaustuntien määrälle, mutta tunti on korvattavissa mikäli se on peruutettu kalenterin kautta peruutusajan puitteissa. Poissaoloilmoituksien ajat muuttuvat: Arkipäivien tunneille klo 12 mennessä ja lauantain tunneille perjantaihin klo 21 mennessä. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, saat ne Marjutilta sähköpostilla pyytämällä. Alkeis- eikä alkeisjatkokurssilaisen poissaololle ole korvausmahdollisuutta.

mannujasaga.jpg

SRL:n jäsentallilla vähintään 3krt/kk vakituisesti ratsastavan henkilön on kuuluttava joko seuraan tai omistettava ratsastuksen green card.

Tämä ei koske talutusratsastajia.

Kaarelan Ratsutalli Oy ei vakuuta asiakkaitaan. Edellytämme ratsastajilta SRL:n jäsenyyttä.

Tunnit ratsastetaan sään mukaan joko kentällä tai maneesissa. Yksi kauden tunneista on tallitunti, mikäli opettaja näkee tähän aihetta.

Ratsastustuntien kestoon sis. selkäännousut, alkukäynnit, puolenkäynnit ja loppukäynnit.