Kevätkausi 2018

Tiistai 17.10.2017


Kevätkausi 2018

Kevätkausi alkaa viikolla 2, 8.1.2018 ja jatkuu viikolle 24.

Kevätkauden varaukset

Vanhat asiakkaat

Vanhana asiakkaana saat syyskaudesta laskun kotiisi, jossa on huomioitu varausmaksu kurssin hinnassa. Ihan niinkuin ennenkin, voit maksaa kurssin osissa joista ensimmäinen erä on tuo 160€ varausmaksu. Kausi erääntyy varausmaksun maksaneelle.

Kevätkausi jatkuu vanhalla tuntipaikallasi, mikäli erikseen ei ole muuta ilmoitettu.

 

Uudet asiakkaat

Ensin tulee ilmoittautua, jonka jälkeen annamme maksutiedot ja pari pankkipäivää aikaa. Tämän jälkeen mikäli varausmaksua ei näy, paikka vapautuu seuraavalle jonossa.

Voit myös tulla kokeilemaan ratsastusta irtotunnille ryhmään 55€/tunti tai yksityistunnille 75€/tunti, mikäli olet epävarma vakioviikkotuntipaikasta.

Mikäli ryhmätunnin jälkeen olet edelleen kiinnostunut, vähennämme kokeilutuntina ratsastetun irtotunnin ryhmässä kauden hinnasta.

Esimerkiksi ratsastat 10.1.2018 tunnin hinta on 55€ normaalin 38€ sijaan. Mikäli päätät ostaa ryhmästä paikan kaudelle, lasketaan tuo ratsastustunti mukaan kauteen ja siitä vähennetään jo maksamasi 55€. Näin ollen kokeilusi ei maksanut extraa.

Tämä on voimassa kauden viiden ensimmäisen viikon aikana ostetuille kursseille. Muina aikoina kokeilutuntia ei vähennetä kauden hinnasta.

INFOA RATSASTAJALLE


Vapaat paikat kevät 2018

Vk 2-24

Osa paikoista on ilmoitettu alkavina kausina esim. 1. kausi tai 2. kausi, sillä tasosta riippuen niissä ratsastetaan kaudesta (½vuotta) -> 1-2 vuoteen(2-4 kautta) ja aina siitä eteenpäin.

Tarkista siis oma tasosi kohdasta ratsastuskoulu, mihin ryhmään kuuluisit, sillä esim. TASO 1, kausi 1/4 tarkoittaa käytännössä sitä että viime kauden loputtua oltiin vielä jatko 2 kurssilla!

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai

Klo 17-18

Jatko 1 874e - 23h

1 paikka vapaana

Klo 17-18

Valmennus I 1081e - 23h

1 paikka vapaana

Klo 11-12

Jatko 1 874e - 23h

1 paikka vapaana

Mm. sairaspoissaolojen korvaustunteja järjestämme erikseen joka kuun ensimmäinen tiistai, mikäli erikseen ei ole muuta ilmoitettu.

SRL:n jäsentallilla vähintään 3krt/kk vakituisesti ratsastavan henkilön on kuuluttava joko seuraan tai omistettava ratsastuksen green card.

 

Tämä ei koske talutusratsastajia.

 

Kaarelan Ratsutalli Oy ei vakuuta asiakkaitaan. Edellytämme ratsastajilta SRL:on jäsenyyttä.

 

Kauden kaikki tunnit pyritään ratsastamaan kentällä. Jos sää on huono tai voi aiheuttaa vaaratilanteita ratsastajille tai hevosille, opettaja voi päättää muuttaa tunti talliharjoitteluksi, jossa aihevaihtoehtoina mm. lääkintä, harjan nyppiminen ja letittäminen, jalkapinteleiden laitto, miten satulat ja suitset tulee istua ja miksi, helppo ensiapu pienille haavoille, turvotuksille ja ihottumille, hevosen lämpötilan mittaaminen, hännän pesu sekä muuta hyödyllistä. Aihe valitaan ryhmän mukaan. Näin tunteja ei enää peruta ollenkaan.

Ratsastustuntien kestoon sis. selkäännousut, alkukäynnit, puolenkäynnit ja loppukäynnit.

Löysitkö tarjonnastamme sinulle sopivan ryhmän?

ILMOITTAUDU KEVÄTKAUDEN VAKIOVIIKKOTUNNEILLE