Syyskausi 2021

Tiistai 13.7.2021 klo 15:47


Päivitetty 30.8.21

Syyskauden varaukset

Syyskausi alkaa viikolla 31, maanantaina 2.8.21 ja jatkuu viikolle 52. Lauantaina 1.1.22 on kauden viimeinen tunti. Uuden vuoden aaton eli perjantain 31.12. tunnit tullaan siirtämään aamuun klo 9-14. Tästä infoa ryhmän ratsastajille kauden alettua.

Vanhat asiakkaat

Vanhana asiakkaana olet saanut syyskaudesta laskun kotiisi, jossa on huomioitu varausmaksu kurssin hinnassa. Ihan niinkuin ennenkin, voit maksaa kurssin osissa, joista ensimmäinen erä on tuo 160€ varausmaksu. Kausi erääntyy varausmaksun maksaneelle.

Syyskausi jatkuu vanhalla tuntipaikallasi, mikäli erikseen ei ole muuta ilmoitettu.

Uudet asiakkaat

Ensin tulee ilmoittautua, jonka jälkeen annamme maksutiedot ja pari pankkipäivää aikaa varauksen maksua varten. Tämän jälkeen mikäli varausmaksua ei näy/maksusta ei ole toimitettu kuittia, paikka vapautuu seuraavalle jonossa.

Voit myös tulla kokeilemaan ratsastusta irtotunnille ryhmään 65€/tunti tai yksityistunnille 130€/tunti, mikäli olet epävarma vakioviikkotuntipaikasta.

Mikäli ryhmätunnin jälkeen olet edelleen kiinnostunut, vähennämme kokeilutuntina ratsastetun irtotunnin ryhmässä kauden hinnasta.

Esimerkiksi ratsastat 10.8.2021 tunnin hinta on 65€ normaalin 51€ sijaan. Mikäli päätät ostaa ryhmästä paikan kaudelle, lasketaan tuo ratsastustunti mukaan kauteen ja siitä vähennetään jo maksamasi 65€. Näin ollen kokeilusi ei maksanut extraa.

Tämä on voimassa kauden viiden ensimmäisen viikon aikana ostetuille vakioviikkotunneille. Muina aikoina kokeilutuntia ei vähennetä kauden hinnasta.

INFOA RATSASTAJALLE


Vapaat paikat Syksy 2021

Vk 31-52

Tarkista oma tasosi kohdasta ratsastuskoulu ja katso alta, onko sopivan tasoisessa ryhmässä vielä tilaa. Kaikki vapaat paikat ponikokoisille lapsille sekä ponikokoisille aikuisille.

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Klo 16-17

Jatko 1 - 1122€ (22h)

1 paikka vapaana

Klo 18-19

Este 3 - 1188€ (22h)

1 paikka vapaana

Klo 18-19

heB- - 1122€ (22h)

1 paikka vapaana

Torstai

Perjantai

Lauantai

Klo 13-14

Este 2 - 1188€ (22h)

1 paikka vapaana

Löysitkö tarjonnastamme sinulle sopivan ryhmän?

ILMOITTAUDU SYYSKAUDEN TUNNEILLE


KORVAUSTUNNIT

Korvaustunteja järjestetään erikseen sovittuna aikana ja ne löytyvät nettikalenterista samalla tavalla kuin vakioviikkotunnit. Lisäksi ratsastaja voi tulla korvaamaan ryhmään, missä on tilaa ja mikä on max. oman tasoinen ryhmä.

Kaikki tuntiperuutukset ja korvaustuntien varaukset tapahtuvat nettikalenterin kautta. Ratsastaja on oikeutettu korvaustuntiin, mikäli poissaolo on peruutettu kalenterin kautta peruutusajan puitteissa. Poissaoloilmoituksien ajat: Arkipäivien tunneille klo 12 mennessä ja lauantain tunneille perjantaihin klo 21 mennessä. SEN JÄLKEEN TEHTYJÄ MUUTOKSIA EI HUOMIOIDA. Jokainen ratsastaja huolehtii itse, että saa korvaustuntinsa ratsastettua kuluvan kauden aikana. Korvauksia ei ole mahdollista siirtää seuraavalle kaudelle. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, saat ne Marjutilta sähköpostilla pyytämällä. Alkeis- eikä alkeisjatkokurssilaisen poissaololle ole korvausmahdollisuutta.

mannujasaga.jpg

SRL:n jäsentallilla vähintään 3krt/kk vakituisesti ratsastavan henkilön on kuuluttava joko seuraan tai omistettava ratsastuksen green card.

Tämä ei koske talutusratsastajia.

Kaarelan Ratsutalli Oy ei vakuuta asiakkaitaan. Edellytämme ratsastajilta SRL:on jäsenyyttä.

Tunnit ratsastetaan sään mukaan joko kentällä tai maneesissa. Yksi kauden tunneista on tallitunti, mikäli opettaja näkee tähän aihetta.

Ratsastustuntien kestoon sis. selkäännousut, alkukäynnit, puolenkäynnit ja loppukäynnit.