Syyskausi 2019

Tiistai 2.4.2019


Syyskauden varaukset

Syyskausi alkaa viikolla 31, maanantaina 29.7.2019 ja jatkuu viikolle 51.

Vanhat asiakkaat

Vanhana asiakkaana saat syyskaudesta laskun kotiisi, jossa on huomioitu varausmaksu kurssin hinnassa. Ihan niinkuin ennenkin voit maksaa kurssin osissa joista ensimmäinen erä on tuo 160€ varausmaksu. Kausi erääntyy varausmaksun maksaneelle. Laskut lähtevät kotiin vk:n 14 aikana.

Syyskausi jatkuu vanhalla tuntipaikallasi, mikäli erikseen ei ole muuta ilmoitettu.

Uudet asiakkaat

Ensin tulee ilmoittautua, jonka jälkeen annamme maksutiedot ja pari pankkipäivää aikaa. Tämän jälkeen mikäli varausmaksua ei näy/maksusta ei ole toimitettu kuittia, paikka vapautuu seuraavalle jonossa.

Voit myös tulla kokeilemaan ratsastusta irtotunnille ryhmään 60€/tunti tai yksityistunnille 80€/tunti, mikäli olet epävarma vakioviikkotuntipaikasta.

Mikäli ryhmätunnin jälkeen olet edelleen kiinnostunut, vähennämme kokeilutuntina ratsastetun irtotunnin ryhmässä kauden hinnasta.

Esimerkiksi ratsastat 10.8.2019 tunnin hinta on 60€ normaalin 47€ sijaan. Mikäli päätät ostaa ryhmästä paikan kaudelle, lasketaan tuo ratsastustunti mukaan kauteen ja siitä vähennetään jo maksamasi 60€. Näin ollen kokeilusi ei maksanut extraa.

Tämä on voimassa kauden viiden ensimmäisen viikon aikana ostetuille kursseille. Muina aikoina kokeilutuntia ei vähennetä kauden hinnasta.

INFOA RATSASTAJALLE


Vapaat paikat Syksy 2019

Vk 31-51

Osa paikoista on ilmoitettu alkavina kausina esim. Taso 1.1, 1.2, sillä tasosta riippuen niissä ratsastetaan kaudesta (½vuotta) -> 1-2 vuoteen(2-4 kautta) ja aina siitä eteenpäin.

Tarkista siis oma tasosi kohdasta ratsastuskoulu, mihin ryhmään kuuluisit, sillä esim. TASO 1.1 tarkoittaa käytännössä sitä että viime kauden loputtua oltiin vielä jatko 2 kurssilla!

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Klo 16-17

Taso 1.3 - 987€ (21h)

1 paikka vapaana

Klo 19-20

Taso 2 - 517€ (11h)

1 paikka vapaana

Torstai

Perjantai

Lauantai

Klo 16-17

Jatko 1 - 987€ (21h)

1 paikka vapaana

Klo 10-11

Aikuis taso 2.1 - 987€ (21h)

2 paikkaaa vapaana

Klo 17-18

Valmennus 1 - 1113€ (21h)

2 paikkaa vapaana

Löysitkö tarjonnastamme sinulle sopivan ryhmän?

ILMOITTAUDU SYYSKAUDEN TUNNEILLE

Olethan huomannut syksyn lisätarjonnan tuntivalikoimassa?


KORVAUSTUNNIT

Korvaustunteja järjestetään noin joka kolmen viikon välein ja ne löytyvät nettikalenterista samalla tavalla kuin vakioviikkotunnit. Lisäksi ratsastaja voi tulla korvaamaan ryhmään, missä on tilaa ja mikä on max. oman tasoinen ryhmä.

Kaikki tuntiperuutukset ja korvaustuntien varaukset tapahtuvat nettikalenterin kautta. Talli korvaa tuttuun tapaan kaksi tuntia/kausi, mikäli se on peruutettu kalenterin kautta peruutusajan puitteissa. Poissaoloilmoituksien ajat muuttuvat: Arkipäivien tunneille klo 12 mennessä ja lauantain tunneille perjantaihin klo 24 mennessä. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, saat ne Marjutilta sähköpostilla pyytämällä. Alkeis- eikä alkeisjatkokurssilaisen poissaololle ole korvausmahdollisuutta.

mannujasaga.jpg

SRL:n jäsentallilla vähintään 3krt/kk vakituisesti ratsastavan henkilön on kuuluttava joko seuraan tai omistettava ratsastuksen green card.

Tämä ei koske talutusratsastajia.

Kaarelan Ratsutalli Oy ei vakuuta asiakkaitaan. Edellytämme ratsastajilta SRL:on jäsenyyttä.

Tunnit ratsastetaan sään mukaan joko kentällä tai maneesissa. Yksi kauden tunneista on tallitunti, mikäli opettaja näkee tähän aihetta.

Ratsastustuntien kestoon sis. selkäännousut, alkukäynnit, puolenkäynnit ja loppukäynnit.