Hertta Kellosalo

Aina iloinen Hertta löysi tiensä Kaarelan Ratsutallille vielä kun tallin perustaja, Taru Svahn piti tunteja ja Hertta yhdessä siskonsa kanssa aloitti meillä ratsastamisen vuonna 2009 alkeiskurssilla.

Hertta yhdessä siskonsa kanssa osallistui jo tuolloin vähitellen tallin toimintaan ihan siivoamalla välillä jokusen karsinan. Aikaa kului ja luotto kasvoi kovaksi tyttöihin ja niin Hertta kuin siskonsa osoittivat olevansa aidosti mukana tallin arjessa. Niimpä koulun harjoittelupäivät ja työharjoittelut suoritettiin tallilla ja Hertta sai vastuuta hevosten ruokintoihin ja hevosenhoitokursseihin liittyen. Pian oli kulunut jo useampi vuosi siivoten karsinoita, ruokkien heppoja ja auttamalla aina jos missäkin projektissa ja pulmassa. Hertta on jo monta vuotta vetänyt meidän tallin heppakerhot ja hevosenhoitokurssit.

Hertta on kohta 19-vuotta vanha ja opiskelee tällä hetkellä hevosenhoitajaksi Harjun oppimiskeskuksessa, koulutusopimuksella Kaarelan Ratsutallilla ja aloittaa tämän jälkeen työskentelyn Kaarelan Ratsutallilla. Ennen opikelemaan lähtöään Hertta toimi Marjutin ja Genesiksen pitkäaikaisena hevosenhoitajana kisoissa ja valmennuksissa. 

© Laura Marjeta

Hertta ratsastaa Kaarelan Ratsutallin valmennusryhmässä.

Pieniä faktoja Hertasta:

- lempiväri on sininen (ja sinivalkoiset ruusukkeet)

- tykkää eniten rauhallisista aamutalleista kera kahvikupin

- lemppari hevosrotu on torinhevonen (kuvan Alpo vienyt Hertan sydämen)

- pukeutuu mieluiten... toimiviin ja lämpimiin ratsastusvarusteisiin

Hertan yksi lempilainauksista kuuluu näin:

"Do what you love and you'll never work a day in your life"

 

Hertta valmistui lukiosta keväällä 2018 huippuarvosanoin.

© Laura Marjeta